Epilare definitiva Laser ideala atat pentru femei cat si pentru barbati! Cel mai avansat Laser 3D la momentul actual!

Epilare definitiva Laser Brasov

Suntem mândri să fim unul dintre primele centre de estetica din Brasov, care utilizează noua tehnologie de îndepărtare a părului cu Laserul revolutionar 3D Premium.

De ce să alegi Laserul 3D Premium pentru Epilare Definitiva?

Dacă vă numărați printre milioanele de oameni care se luptă părul nedorit și doresc rezultate de lungă durată, vă oferim o soluție sigură, eficientă și nedureroasă de obtine o piele fină, lipsită de pilozitate, cu ajutorul laserului de ultimă generație 3D Premium Laser.

Cu timpi de tratament mai rapizi ca niciodată, acum vă puteți trata jumătate din zonele corpului în timpul pauzei de prânz, fără durere, fără efort și fără riscuri, la Slimming Center Brasov.

Laserul 3D Premium combină confortul și eficacitatea cu cea mai nouă tehnologie de epilare definitiva,  oferind un tratament sigur și eficient în reducerea permanentă a părului nedorit.

Tehnologia inovatoare 3D Premium a fost descrisă drept una dintre cele mai confortabile opțiuni de îndepărtare a părului cu ajutorul laserului, fiind potrivită pentru orice tip de piele.

Cum funcționează Laserul 3D Premium?

Metoda 3D Premiuum este diferită de orice alt tratament de îndepărtare a părului cu laser. Dispunând de tehnologia sa exclusivă 3D, noul Laser combină cele mai eficiente trei lungimi de undă laser într-un singur aplicator, țintind simultan diferite adâncimi de țesut și structuri anatomice din foliculul de păr.

1.     Alexandrite 755nm – Această lungime de undă este utilizată pentru a viza o gamă largă de culori și tipuri de păr, inclusiv părul subțire și părul deschis și poate aborda chiar și firele de păr încarnate.

2.     SPEED 810nm – Această lungime de undă este folosită pentru tipurile de piele mai închisă și vizează foliculul de păr profund. Are o adâncime moderată de penetrare a țesuturilor pentru a trata zone precum brațele, picioarele, obrajii și bărbia.

3.     YAG 1064 – este cea mai penetrantă lungime de undă și este ideală pentru tratarea firelor de păr încarnate, cum ar fi cele care pot apărea la axile și zona pubiană, și vizează cele mai profunde părți ale foliculului pentru cel mai eficient tratament posibil.

Prin combinarea celor 3 niveluri de absorbție și penetrare a lungimilor de undă, împreună cu acoperirea extinsă a tratamentului și confortul sporit, Laserul 3D Premium este cel mai sigur și mai eficient tratament de epilare definitiva.

Rezultatul?

O reducere cu 80-100% a părului nedorit, în funcție de numărul ședintelor efectuate, cu rezultate vizibile încă de la prima ședinta.

Întrebări frecvente

  • De cate ședinte am nevoie?

Aproximativ 6-8 ședințe sunt recomandate pentru a obține cele mai bune rezultate

  • La ce intervale se execută ședințele de epilare?

4 săptămâni pentru zonele faciale

4-6 săptămâni pentru zonele corporale

  • Cum mă pregatesc pentru epilarea definitivă?

Se recomandă îndepartarea părului din zonele de tratament cu ajutorul lamei de ras, înainte cu 12-24 de ore de efectuarea ședinței.

 

Tarif PROMO Full Body: 699 ron

(brațe, antebrațe, axile, piept, abdomen, inghinal, interfesier, fesieri, picioare integral)

Tarif PROMO Full Face : 250 ron

Programează-te acum

Your Health and Beauty Matters

Beneficiaza acum de cele mai performante proceduri de estetica, aparatura premium si rezultate uimitoare!

Echipa Slimming Center este aici pentru tine!

Proceduri premium realizate cu aparatura avantgardista!

Slimming Center

Strada Camil Petrescu 11
500167 Brașov, județul Brașov

GPS: 45.6695100, 25.6203674